Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar süre alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri derunermektedir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve reva fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta başlamak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını sağlamlar.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür bapların en yangın kapısı cesim üstünlükı tütün sızdırmaması ve makul derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın bapları sırf evgin durumlarda binadan kaçışı sahip olmak bileğil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakılırsa yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Yangın Merdiveni Kapısı Yaman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış bapları olarak da hatıralan bu bapların tasarrufı vakit kaybetmeden hoppadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı Yangın Merdiveni Kapısı sebebiyle yangının yayılmasını sınırlı bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine kadar dem kazanmanızı esenlar.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu perese kontrolör edilmelidir. 

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Evlerin ve iş yerlerinin güvenliği, süresince kâin insanlarla omuz omuza kıymettar eşyaları bakmak yerine…

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page